Application

Industria e trajtimit të ujit

Si një agjent flokulues, i përdorur kryesisht në procesin e ndarjes të ngurta dhe të lëngshme industriale, duke përfshirë zgjidhjen, për të sqaruar, përqendruar dhe proceset e zierjes së llumit. Poliakrilamidi luan një rol të rëndësishëm në trajtimin e ujërave të zeza komunale dhe trajtimin e ujërave të zeza industriale. Rregulloret gjithnjë e më të rrepta promovojnë zhvillimin e industrisë së trajtimit të ujit. 

2
4

Për industrinë e trajtimit të ujërave të zeza komunale, përdoret gjithashtu gjerësisht në lëkurë, bërje letre, acid citrik, ekstrakt proteine ​​bimore, ngjyrosje, farmaceutike, temjan, etj.

Aplikimet për të gjithë sektorët kryesorë janë: Trajtimi i Ujërave të Zeza Urbane, Letra, Përpunimi i Ushqimit, Petrokimike, Përpunimi Metalurgjik, Ngjyrosja dhe Sheqeri dhe të gjitha llojet e trajtimit të ujërave të ndotura industriale.

Polyacrylamide nonionic
1

industrinë e letrës

Në industrinë e letrës mund të përdoret si agjentë të forcës së thatë, agjent mbajtës, ndihmë filtri. Ato mund të përmirësohen shumë, pasi cilësia e letrës, të forcojë forcën fizike të letrës dhe të zvogëlojë humbjen e fibrave, mund të përdoret gjithashtu në trajtimin e ujit të bardhë në të njëjtën kohë, dhe në procesin e deinking mund të luajë një flokulim domethënës.

3
2
1

1, Agjent për mbajtjen e letrës: Mund të përmirësojë ndjeshëm shkallën e ruajtjes së mbushësit të fibrës së shkurtër dhe materialit mbushës, shkallën e ujërave të zeza për të përmirësuar cilësinë e letrës dhe për të kursyer koston e konsumit të lëndës së parë etj.

2, Agjent për marrjen e mbeturinave anionike: Mund të bashkëveprojë me mbeturinat anionike dhe mbushësit për të neutralizuar ngarkesën anionike të organikëve dhe ngarkesën anionike në sipërfaqen e fibrave të imëta për të balancuar pjesën e lagësht dhe për të zvogëluar ndërhyrjen e mbeturinave anionike, të rrisë nivelin e mbajtjes së mbushës të ndryshëm, fibra dhe pajisje të tjera kimike.

3, Agjenti i fuqisë së letrës: Produkti është plotësisht i jonizuar në të gjithë gamën e vlerës së PH. Mund të adsorbohet drejtpërdrejt në fibra pulpë. Përmes lidhjes midis joneve formon lidhje jonike; kombinimi midis amidit dhe hidroksilit të fibrave formon lidhje kovalente, kështu që mund të përmirësojë forcën lidhëse midis fibrave.

4, Agjenti shpërndarës i letrës: Mund të promovojë shpërndarjen e fibrave dhe të përsosë pamjen e letrës duke shtuar sasi të vogla shpërndarëse në procesin e bërjes së letrave; gjithashtu mund të përmirësojë njëtrajtësinë e pulpës dhe butësinë e letrës, madje edhe ashpërsinë.


WhatsApp Online Chat!