• minig industry Polyacrylamide
  • Wastewater Treatment Polyacrylamide Flocculant
Wilujeng Sumping

Dadi Apa OuBo Kimia

  • Producer Professional

    Producer Professional

    O'Brien Italy and Asia Pacific production base – Qingdao OUBO Chemical Co,. Ltd is the leading manufacturer of Polyacrylamide in the world. We using the biological methods to produce the polyacrylamide, which has patent applied for. We put €2 hundred million into research per year for more technical accumulation.
  • Assurance Quality

    Assurance Quality

    Global suppling chain. Kabeh bahan sing dituku saka kabeh ndonya, supplier kita kayata SNF, SINOPEC, Eni lan ing, kabeh saka garis produksi otomatis. Kabeh produk tundhuk karo ISO9001, lan saben produk kumpulan bakal dites 3 kaping sadurunge pangiriman dening tim QC.
  • Khusus & Efisien

    Khusus & Efisien

    We specialized ing Manufaktur Polyacrylamide kanggo 8 taun karo kualitas unggul lan competitive price. tim kita technical nggabungake ing pemandangan-sales, sales lan sawise-sales proses kanggo ndhukung sampeyan ing pilihan, testing produk lan layanan sawise-sales. Kita janji: tim technical profesional kanggo mbantu apa pilihan tengen.
  • Technical Support

    Technical Support

    tim kita technical nggabungake ing pemandangan-sales, sales lan sawise-sales proses kanggo ndhukung sampeyan ing pilihan, testing produk lan layanan sawise-sales. Kita janji: tim technical profesional kanggo mbantu apa pilihan tengen.

newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Tampilan Online Chat!