• Industri Perawatan banyu
  • Cationic-polyacrylamide
  • PAM-Anionic-Polyacrylamide-
Wilujeng Sumping

Dadi Apa OuBo Kimia

  • Producer Professional

    Producer Professional

    O'Brien Italia lan basa produksi Asia Pacific - Qingdao OUBO Kimia Co ,. Ltd punika Produsèn anjog saka Polyacrylamide ing donya. We nggunakake cara biologi kanggo gawé polyacrylamide, kang wis paten Applied kanggo. We sijine € 2 atus yuta riset saben taun kanggo klempakan technical liyane.
  • Assurance Quality

    Assurance Quality

    Global suppling chain. Kabeh bahan sing dituku saka kabeh ndonya, supplier kita kayata SNF, SINOPEC, Eni lan ing, kabeh saka garis produksi otomatis. Kabeh produk tundhuk karo ISO9001, lan saben produk kumpulan bakal dites 3 kaping sadurunge pangiriman dening tim QC.
  • Khusus & Efisien

    Khusus & Efisien

    We specialized ing Manufaktur Polyacrylamide kanggo 8 taun karo kualitas unggul lan competitive price. tim kita technical nggabungake ing pemandangan-sales, sales lan sawise-sales proses kanggo ndhukung sampeyan ing pilihan, testing produk lan layanan sawise-sales. Kita janji: tim technical profesional kanggo mbantu apa pilihan tengen.
  • Technical Support

    Technical Support

    tim kita technical nggabungake ing pemandangan-sales, sales lan sawise-sales proses kanggo ndhukung sampeyan ing pilihan, testing produk lan layanan sawise-sales. Kita janji: tim technical profesional kanggo mbantu apa pilihan tengen.

Babagan awake dhewe

Qingdao Oubo Chemical Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2011, kang dumunung ing Free Trade Zone saka Qingdao, China, lan iku cabang saka O'Brien Italia, kang dadi pabrikan misuwur ing donya Polyacrylamide, lan uga ing partner bisnis SNF . Sistem QC saka O'Brien punika ketat lan lengkap, ing sasi 10 taun, tarif wutah bisnis 10% per taun. Qingdao Oubo Chemical Co, Ltd Highly setya ing kualitas, layanan, lan mbayar manungsa waé liyane kanggo pengaruh lingkungan sak produksi polimer lan aplikasi.

  • workshop kita
  • Laboratory kita

newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Tampilan Online Chat!