• minig industry Polyacrylamide
  • Pangobatan limbah Floaculant Polyacrylamide
Wilujeng Sumping

Dadi Apa OuBo Kimia

  • Producer Professional

    Producer Professional

    Qingdao OUBO Chemical Co,. Ltd minangka produsen utama Polyacrylamide ing saindenging jagad. Kita nggunakake cara biologi kanggo ngasilake polyacrylamide, sing wis paten ditrapake. Kita sijine € 2 atus yuta menyang riset saben taun kanggo akumulasi technical liyane.
  • Assurance Quality

    Assurance Quality

    rantai suppling global. Kabeh bahan dituku saka sak ndonya, supplier kita kayata , SINOPEC, Eni lan liya-liyane, kabeh jalur produksi otomatis. Kabeh produk tundhuk karo ISO9001, lan saben produk kumpulan bakal dites kaping 3 sadurunge dikirim dening tim QC.
  • Khusus & Efisien

    Khusus & Efisien

    We specialized ing Manufaktur Polyacrylamide kanggo 8 taun karo kualitas unggul lan competitive price. tim kita technical nggabungake ing pemandangan-sales, sales lan sawise-sales proses kanggo ndhukung sampeyan ing pilihan, testing produk lan layanan sawise-sales. Kita janji: tim technical profesional kanggo mbantu apa pilihan tengen.
  • Dhukungan Teknis

    Dhukungan Teknis

    tim kita technical nggabungake ing pemandangan-sales, sales lan sawise-sales proses kanggo ndhukung sampeyan ing pilihan, testing produk lan layanan sawise-sales. Kita janji: tim technical profesional kanggo mbantu apa pilihan tengen.

newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Tampilan Online Chat!