Application

Industri Perawatan banyu

Minangka agen flocculating, utamane digunakake ing proses pemisahan solid-Cairan industri, kalebu pemukiman, kanggo njlentrehake, konsentrasi lan proses dewatering sludge. Polyacrylamide nduweni peran penting ing perawatan limbah kotamadya lan perawatan limbah industri. Peraturan sing kenceng banget nyedhiyakake industri industri perawatan banyu. 

2
4

Kanggo industri perawatan limbah kotamadya, uga digunakake ing kulit, nggawe kertas, asam sitrat, ekstrem protein sayuran, pewarna, obat, dupa, lsp.

Aplikasi kanggo kabeh sektor utama yaiku: Perawatan Kumbahan Urban, Kertas, Pangolahan Makanan, Petrokimia, Pemprosesan Metallurgikal, Pewarnaan Gula lan Gula lan kabeh jinis perawatan limbah industri.

Polyacrylamide Nonionic
1

Industri Kertas

Ing industri kertas bisa digunakake minangka agen kekuatan garing, penylametan agen, sepindah panyaring. Dheweke bisa ditrapake kanthi apik minangka kualitas kertas, nambah kekuwatan fisik lan nyuda serat, uga bisa digunakake ing perawatan banyu putih ing wektu sing padha, lan ing proses deink bisa muter flokulasi sing signifikan.

3
2
1

1, Agen Penylametan Kertas: Bisa nambah tingkat retensi pangisi serat cekak lan bahan isi, tingkat dewatering kanggo nambah kualitas kertas lan nyimpen biaya konsumsi bahan mentah lsp.

2, Agen Jupuk Sampah Anionic: Bisa sesambungan karo sampah anionik lan pangisi kanggo netralake pangisian anionik saka organik lan pangisian anionik ing permukaan serat cilik kanggo ngimbangi bagean teles lan nyuda gangguan sampah anionik, nambah tingkat penylametan macem-macem pangisi, serat lan aksesoris kimia liyane.

3, Agen Kertas Kertas: Produk wis ngionisasi ing sajumlah nilai PH. Bisa langsung diikot menyang serat pulp. Liwat naleni antarane ion nggawe sesambungan ion; kombinasi antarane amide lan serat hidroksil bentuk ikatan kovalen, saengga bisa nambah kekuatan naleni antarane serat.

4, Agen Penyebaran Kertas: Bisa ningkatake penyebaran serat lan nyampurnakake penampilan kertas kanthi nambah panyebaran jumlah cilik ing proses nggawe kertas; iku uga bisa nambah evenness pulp lan lemes kertas, sanajan angel.


Tampilan Online Chat!