Karakteristikat e flokulantit

1) Flokulimi është efikas, madje mund të heqë me efikasitet ngjyra të ndryshme jo-jonike.

 2) Standardi i lartë, vlera COD në ujin e trajtuar mund të arrijë drejtpërdrejt standardin e emetimit të nivelit të dytë, dhe nëse operohet në mënyrë rigoroze, mund të arrijë drejtpërdrejt nivelin e parë (COD≤50ppm).

 3) Floku është i madh dhe i ngurtë, gjë që është e dobishme për ndarjen e llumit dhe ujit.

 4) Është i përshtatshëm për një gamë të gjerë ndotësish, jo vetëm që mund të heqë ujërat e zeza shtëpiake, ujërat e zeza industriale, por gjithashtu mund të heqë cianobakteret dhe ndotësit e tjerë.

 5) Ka përshtatshmëri të fortë dhe mund të përdoret në ujërat e zeza dhe ujin e detit me kripësi të lartë. Ky është një funksion që asnjë produkt tjetër nuk mund ta arrijë deri më tani dhe mund të eliminojë në mënyrë efektive dëmin e valës së kuqe në industrinë e akuakulturës.

 6) Është shumë efektiv për heqjen e ujit të llumit dhe larjen e rërës së vajit, dhe tregu industrial është shumë i madh.图


Koha e postimit: Mar-22-2022
WhatsApp Online Chat!