• b
  • a
  • c
Wilujeng sumping di ramatloka kami

Kitu Kunaon OuBo Kimia

  • produser profésional

    produser profésional

    O'Brien Italia sarta basa produksi Asia Pasifik - Qingdao OUBO Kimia Co ,. Ltd nyaeta produsén ngarah tina Polyacrylamide di dunya. Urang ngagunakeun métode biologi ngahasilkeun polyacrylamide, nu geus patén dilarapkeun pikeun. Urang nyimpen € 2 ratus juta kana panalungtikan per taun pikeun akumulasi teknis langkung.
  • Pamastian kualitas

    Pamastian kualitas

    Global suppling ranté. Kabéh bahan anu dibeuli ti sakuliah dunya, suppliers kami téh kayaning SNF, SINOPEC, Eni jeung saterusna, kabeh tina garis produksi anu otomatis. Sadaya produk matuh ISO9001, sarta unggal produk tumpak bakal diuji pikeun 3 kali saméméh pangiriman ku tim QC.
  • Husus & Cekap

    Husus & Cekap

    Urang husus di manufaktur Polyacrylamide pikeun 8 taun kalayan kualitas punjul sarta harga kalapa. Tim teknis urang gabung di pre-jualan, jualan na sanggeus-jualan prosés pikeun ngarojong anjeun dina pamilihan, nguji produk jeung layanan sanggeus-jualan. Urang janji: tim téknis profésional pikeun mantuan Anjeun ngalakukeun pilihan katuhu.
  • Bantosan Téknis

    Bantosan Téknis

    Tim teknis urang gabung di pre-jualan, jualan na sanggeus-jualan prosés pikeun ngarojong anjeun dina pamilihan, nguji produk jeung layanan sanggeus-jualan. Urang janji: tim téknis profésional pikeun mantuan Anjeun ngalakukeun pilihan katuhu.

Tentang Kami

Qingdao Oubo Kimia Co., Ltd didirikan dina 2011, anu perenahna di Free Trade Parabot tina Qingdao, Cina, sarta éta cabang O'Brien Italia, nu produsén kawentar di dunya tina Polyacrylamide, sarta oge mitra bisnis of SNF . Sistem QC of O'Brien nyaeta ketat tur komprehensif, dina 10 taun geus kaliwat, laju tumuwuh bisnis téh 10% per taun. Qingdao Oubo Kimia Co, Ltd geus kacida komitmen dina kualitas, jasa, sarta mayar langkung perhatian ka pangaruh lingkungan mangsa produksi polimér jeung aplikasi.

  • workshop kami
  • Laboratorium kami

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat!