• minig industry Polyacrylamide
  • Wastewater Treatment Polyacrylamide Flocculant
Wilujeng sumping di ramatloka kami

Kitu Kunaon OuBo Kimia

  • produser profésional

    produser profésional

    O'Brien Italy and Asia Pacific production base – Qingdao OUBO Chemical Co,. Ltd is the leading manufacturer of Polyacrylamide in the world. We using the biological methods to produce the polyacrylamide, which has patent applied for. We put €2 hundred million into research per year for more technical accumulation.
  • Pamastian kualitas

    Pamastian kualitas

    Global suppling ranté. Kabéh bahan anu dibeuli ti sakuliah dunya, suppliers kami téh kayaning SNF, SINOPEC, Eni jeung saterusna, kabeh tina garis produksi anu otomatis. Sadaya produk matuh ISO9001, sarta unggal produk tumpak bakal diuji pikeun 3 kali saméméh pangiriman ku tim QC.
  • Husus & Cekap

    Husus & Cekap

    Urang husus di manufaktur Polyacrylamide pikeun 8 taun kalayan kualitas punjul sarta harga kalapa. Tim teknis urang gabung di pre-jualan, jualan na sanggeus-jualan prosés pikeun ngarojong anjeun dina pamilihan, nguji produk jeung layanan sanggeus-jualan. Urang janji: tim téknis profésional pikeun mantuan Anjeun ngalakukeun pilihan katuhu.
  • Bantosan Téknis

    Bantosan Téknis

    Tim teknis urang gabung di pre-jualan, jualan na sanggeus-jualan prosés pikeun ngarojong anjeun dina pamilihan, nguji produk jeung layanan sanggeus-jualan. Urang janji: tim téknis profésional pikeun mantuan Anjeun ngalakukeun pilihan katuhu.

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat!