• minig industry Polyacrylamide
  • Pangobatan limbah Polyacrylamide Flocculant
Wilujeng sumping di ramatloka kami

Kitu Kunaon OuBo Kimia

  • produser profésional

    produser profésional

    Qingdao OUBO Chemical Co,. Ltd is the leading manufacturer of Polyacrylamide in the world. We using the biological methods to produce the polyacrylamide, which has patent applied for. We put €2 hundred million into research per year for more technical accumulation.
  • Pamastian kualitas

    Pamastian kualitas

    Global suppling chain. All materials are purchased from all over the world, our suppliers are such as , SINOPEC, Eni and so on, all of the production lines are automatic. All products comply with the ISO9001, and each batch product would be tested for 3 times before delivery by QC team.
  • Husus & Cekap

    Husus & Cekap

    Urang husus di manufaktur Polyacrylamide pikeun 8 taun kalayan kualitas punjul sarta harga kalapa. Tim teknis urang gabung di pre-jualan, jualan na sanggeus-jualan prosés pikeun ngarojong anjeun dina pamilihan, nguji produk jeung layanan sanggeus-jualan. Urang janji: tim téknis profésional pikeun mantuan Anjeun ngalakukeun pilihan katuhu.
  • Bantosan Téknis

    Bantosan Téknis

    Tim teknis urang gabung di pre-jualan, jualan na sanggeus-jualan prosés pikeun ngarojong anjeun dina pamilihan, nguji produk jeung layanan sanggeus-jualan. Urang janji: tim téknis profésional pikeun mantuan Anjeun ngalakukeun pilihan katuhu.

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat!