Application

Industri Perawatan Cai

Salaku agén flocculating, anu biasana dipaké dina prosés pamisahan solid-cair industri, kalebet padumukan, pikeun netelakeun, konséntratkeun sareng ngiringan prosés dewatering. Polyacrylamide maénkeun peran anu penting dina perlakuan limbah kotamadya sareng perlakuan limbah industri. Beuki ketat paréntah ngamajukeun pangembangan industri perawatan cai. 

2
4

Pikeun industri perawatan limbah kotamadya, éta ogé dianggo dina kulit, damel kertas, asam sitrat, ekstrak protéin sayuran, pewarnaan, farmasi, menyan, jsb.

Aplikasi pikeun sadaya séktor utama nyaéta: Perawatan Kumbahan Urban, Kertas, Pangolahan Makanan, Petrokimia, Pamrosesan Metalurgi, Ngelur sareng Gula sareng sadaya jinis perawatan limbah industri.

Polyacrylamide Nonionic
1

Industri kertas

Dina industri kertas tiasa dianggo salaku agén kakuatan garing, agén ingetan, bantosan saringan. Éta tiasa langkung ningkat sapertos kualitas kertas, ningkatkeun kakuatan fisik tina keretas sareng ngirangan kaleungitan serat, tiasa ogé digunakeun dina pengobatan cai bodas dina waktos anu sami, sareng dina prosés deink tiasa maénkeun flocculation anu signifikan.

3
2
1

1, Agen Panylametan Kertas: Ieu tiasa ningkatkeun laju ingetan tina serat pangisi pondok sareng bahan ngeusian, laju dewatering kanggo ningkatkeun kualitas kertas sareng nyimpen biaya konsumsi bahan baku jsb.

2, Agén Jupuk Sampah Anionic: Éta tiasa berinteraksi sareng sampah anionik sareng pangisi pikeun nétralisasi muatan anionik organika sareng muatan anionik dina serat serat alit pikeun ngimbangkeun bagian anu baseuh sareng nyusut gangguan tina sampah anionik, ningkatkeun laju ingetan tina rupa-rupa eusi, serat, jeung aksésori kimia sanés.

3, Agen Kakuatan Kertas: Produk tos diionisasi dina sadayana kisaran nilai PH. Éta tiasa langsung dipasahkeun ka serat pulp. Ngaliwatan beungkeutan antara ion ngabentuk hubungan ionik; kombinasi antara amide sareng serat hidroksil ngabentuk beungkeut kovalén, ku kituna tiasa ningkatkeun kakuatan ngariung antara serat.

4, Agen Panyebaran kertas: Ieu tiasa ngamajukeun panyebaran serat sareng nyampurnakeun penampilan kertas ku cara nambihan sakedik serpihan dina prosés papermaking; éta ogé tiasa ningkatkeun soré pulp sareng lemes kertas, sanajan karasa.


WhatsApp Online Chat!