Industri Pertambangan

Industri Pertambangan

Polyacrylamide ogé loba dipaké dina industri pertambangan. Henteu ngan ukur tiasa misahkeun mineral sareng bijih, tiasa ogé dijalankeun salaku pengobatan cai limbah. Éta miboga pangaruh anu saé dina pipa pertambangan. Lengkep produk polimér urang anu kalebet produk-produk anu eusina non-ionik, anionik sareng kationic, sadayana dina rupa-rupa beurat molekular pikeun nyocogkeun ka kabutuhan variasi dina industri pertambangan:

• Ngumbah cuci

• Perawatan Tailing

• Pamisahan cairan Padet Ku Saringan sareng Centrifugation

• Pangolahan Mineral séjén pikeun Emas, Pérak, Beusi, Nikel, Cooper

1-
2-
3-

WhatsApp Online Chat!