Fitur tina flocculant

1) flocculation nyaeta efisien, sarta eta malah bisa éfisién miceun rupa dyes non-ionik.

 2) Standar High, nilai COD dina cai dirawat bisa langsung ngahontal standar émisi tingkat kadua, sarta lamun mastikeun dioperasikeun, éta bisa langsung ngahontal tingkat kahiji (COD≤50ppm).

 3) Floc ageung sareng padet, anu mangpaat pikeun pamisahan sludge sareng cai.

 4) Ieu cocog pikeun rupa-rupa polutan, teu ngan bisa nyabut kokotor domestik, kokotor industri, tapi ogé bisa nyabut sianobaktéri jeung polutan lianna.

 5) Cai mibanda adaptability kuat sarta bisa dipaké dina kokotor-salinitas tinggi na seawater. Ieu mangrupikeun fungsi anu henteu tiasa dihontal ku produk sanés, sareng sacara efektif tiasa ngaleungitkeun bahaya pasang beureum kana industri akuakultur.

 6) Hal ieu kacida mujarab pikeun dewatering sludge jeung cuci keusik minyak, jeung pasar industri kacida gedéna.图


waktos pos: Mar-22-2022
WhatsApp Online Chat!